Örömanya ruhák

Az örömanya igazán különleges szereplője az esküvőnek, akire majdnem annyi szem rászegeződik, mint az ifjú párra. Nem a menyasszony túlszárnyalása a cél, de hogy mégis csinos legyen, és jól érezze magát ruhájában, a következő néhány tippel megkönnyítjük a választást:

Menyasszonyi smink

sminkelés

A menyasszony készülődésének kihagyhatatlan része a ruha, a cipő és a frizura kiválasztása mellett sminkjének elkészítése is. A régi időkhöz képest, amikor is a menyasszony saját sminkjét egy kis rúzs és pirosító felkenésével elintézte, ma már kozmetikusok jobbnál jobb ajánlatai közül válogathat az ara.

Menyecske ruha

menyecske ruha

A menyasszony éjfélkor átcseréli esküvői ruháját a menyecske ruhára, mellyel szimbolikusan is kifejezi, hogy ő mostantól feleség már.

Menyasszonyi cipő

menyasszonyi cipő

Legyen csinos, de kényelmes is. A menyasszonyi cipő kiválasztásánál vegyünk figyelembe pár fontos apróságot, amelyek megkönnyíthetik majd lépteinket az oltár felé.

Esküvői ruhakölcsönzés

ruha kölcsönzés esküvőre

Hogy eldönthessük, miben jelenjünk meg a nagy napon, már számos ruha szalon kínálja szebbnél szebb ruháit nem is csak a menyasszonynak, hanem már a vőlegény számára is, sőt mi több koszorúslány ruhák, menyecske ruhák, kis- és nagyestélyik is megtalálhatóak kínálatukban még a vendégek számára is.

Menyasszonyi ruha

A legtöbb nő már kislány korában arról álmodozik, hogy egyszer majd ő is menyasszony lesz. És persze ennek a nagy eseménynek is a legfontosabb részlete a menyasszonyi ruha. A kislánykori határozott elképzelések a ruha kinézetével kapcsolatban lassan szertefoszlanak, ahogy a nagy nap közeleg, és a kínálat tömb kelegében elveszve már nem is tudja mit is szeretne.

Menyecske ruhák

Menyecske ruhát keresel, de fogalmad sincs milyet és hol keresd? Mi megkönnyítjük a dolgod! Összeállításunkból biztosan megtalálod a Hozzád illőt! Íme, a Top7 ruha:

Romantikus esküvői meghívók sajátkezűleg

esküvői meghívók

Úgy tervezed, hogy az esküvőn saját alkotásoddal akarsz kedveskedni a vendégeknek? Készítsd Te magad a meghívókat!

Meghívók esküvőre

egyedi meghívók esküvőre saját kezűleg

Könnyen elkészíthető, egyedi, sokszínű meghívókat gyűjtöttünk össze, melyeket otthon is el tudsz készíteni. 

Esküvői hajak

Kíváncsi vagy, melyik haj illene hozzád az esküvődön? Íme pár link és ötlet ahhoz, hogy a döntés könnyebb legyen.

Esküvői ötletek, esküvős blogok

esküvői blogok

Összegyűjtöttük Neked a legjobb, legfelkapottabb esküvős honlapokat, blogokat melyek követik a divatot és sok egyedi ötlettel várnak.

7 menyasszonyi csokor

7 menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor igen különleges szerepet tölt be az esküvőn. Talán sokan nem is figyelik mi lesz a csokor sorsa. Feltűnik a szertartásnál, a menyasszonyi asztalon, illetve a csokor eldobásánál az esküvő végén.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!