Menyecske ruhák

Menyecske ruhát keresel, de fogalmad sincs milyet és hol keresd? Mi megkönnyítjük a dolgod! Összeállításunkból biztosan megtalálod a Hozzád illőt! Íme, a Top7 ruha:

1. Piros Arany

 Piros és arany színkombinációjú menyecske ruha, mely a hagyományosabb ruhák közé sorolható, mégis egyedi. Azoknak az aráknak ajánljuk, akik egyszerűbb, de mégis magyaros menyecskék szeretnének lenni.

http://www.meska.hu/ProductView/index/649116

2. Vidám pöttyös

Ez a ruha a merészebb menyasszonyok váltóruhája lehet, mivel roppant feltűnő az óriás fehér pöttyös piros ruha. Vidám megjelenést biztosít viselőjének.

http://www.adamevaszalon.hu/menyecske-ruhak/trudy-menyecske-ruha.php

3. Kalocsai virágokba bújva

Kalocsai virágmintás piros menyecske ruha, mely egy igazi különlegesség. Együtt van meg benne a hagyomány és az egyediség. Azoknak a menyecskéknek ajánljuk, akik olyan ruhát keresnek, ami magyaros ugyan, de mégsem a megszokott.

http://www.netlista.hu/AN-NO_Szalon_eskuvoiruha_kolcsonzo_eskuvoi_szalagavatos_koszoruslany_alkalmi_estelyi_kalocsai_ruha_Budapest_XVIIkerulet__1842.htm

4. Klasszikus vonalak

Egyszerű és nőies. Tökéletes választás a nem annyira hagyományos esküvőkhöz, melyben kényelmesen érezheted magad a menyasszonyi ruha után.

http://www.meska.hu/ProductView/index/379797?sp=1

5. Buggyos rózsaszín

A kis rózsaszínű koktélruhában igazán üdítő lehet egy tánc immár a férjünkkel. Vonalvezetése igazán különlegessé teszi, de a hagyományos szokásokkal teli esküvőhöz kevésbé illik.

http://www.meska.hu/ProductView/index/403774?sp=9

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!