ETSY.com használata

Az ETSY jelenleg a világ legnagyobb KÉZMŰVES termékeket árusító piactere, 7 millió regisztrált felhasználóval. Az előző cikkünkben már bemutattuk néhány jellegzetességét, most pedig a használatában szeretnénk mélyebben elmerülni.

Egyedi, kézzel készült ajándékok - ETSY.com

 Az Etsy a kézműves termékek, régiségek, művészeti és kézműves kellékek legnagyobb online piactere a világon. Nagyon széles skálán mozog a kínálat: egyedi ruhák, kézzel készült játékok, fotózás, reprodukciók, szépségápolás, élelmíszerek. Sokféle kézműves termék kapható, többek között ékszer alapanyagok, drótok, gyöngyök, függesztékek. Az eladók a termékekhez hasonlóan a világ számos országából származnak, így kanadai, kínai, magyar, srí-lankai is, de Ausztrália távoli vidékeiről rendelhetünk szinte bármit.

Az Etsy egyik legnagyobb előnye, hogy szinte az összes eladó a világ minden tájára vállalja a termék postázását, így nem lesznek területi akadályok, ezenkívül számtalan fizetési mód közül választhatunk (Paypal, bankkártya, átutalás stb...), így ha egy igazán egyedi, és különleges ajándékra vágysz, azt az ETSY-n biztos megtalálod!

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!