Ajándékok 18. szülinapra

A 18. születésnap a legkülönlegesebb évforduló. Meglepetésparti dukál minden felnőtté érő fiatalnak. Beszéljünk össze az ünnepelt barátaival és találjunk ki valami különlegeset.Az alábbiakban vidám, könnyen elkészíthető ajándékokat mutatunk be sablonokkal és részletes leírásokkal.

30.szülinapi ajándék

30 év

 

Egy kerek évforduló újabb okot ad az ünneplésre. Ragadjuk hát meg az alkalmat és köszöntsük méltóképpen, saját kezűleg készített ajándékokkal az ünnepeltet. Nagyobb az öröm, ha meglepetés programokkal is készülünk a nagy napra.

Születésnapi ajándék nőknek

szülinapi ajándék nőknek

A nőknek szánt ajándékok végtelen tárháza kínálja magát az üzletek polcain. Pár ötlettel egyedivé varázsolhatjuk az amúgy átlagos tárgyakat! Engedjük el a fantáziánkat és bátran vágjunk bele a megvalósításba. Ehhez nyújtunk segítséget a következőkben.

50 születésnapra

születésnapi ajánték ötletek 50 születésnapra

Az 50 év már fél évszázad. Rengeteg élettapasztalat, pár ősz hajszál, de még töretlen életkedv jellemzi az ebbe a korba lépő embereket. Vidámítsuk meg , tegyük színessé és emlékezetessé az ünnepelt számára ezt a nevezetes napot.

Kertészkedni szeretőknek szülinapra

Kertész legyen ki boldogságra vágyik, tartja a régi mondás. Valóban a kert örömforrás, az önkifejezés lehetősége, hasznos és egyben megnyugtató időtöltés.
Kertészkedni szerető barátainkat remek ajándékokkal lephetjük meg, Álljon itt pár ötlet ezekből.Ha a szülinapos szeret kertészkedni, nem feltétlenül kell egy jobb kerti kesztyűt vagy kis ásót venni ajándékba (bár az sem rossz ötlet, de tuti van neki)! Nyugodtan meglepheted egy házi készítésű patchwork kerti naplóval, kerti paddal, vagy a kertészkedést utáni kéztisztítást segítő szettel.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!