7 kreatív ajándék ötlet - hajók

hajó készítés

Készíts házilag hajómodellt! Használhatóak dísznek, játéknak és persze ajándéknak! A legtöbb kis vitorlást pedig nagyon könnyű elkészíteni!

Ajándék ötletek kisfiúknak

Jöhet minden, ami vidám, színes, gurul és fröcsköl. Örökmozgó, mindig valami új kaland után sóvárgó kisfiúknak szánt ajándékaink közül mindenki kedvére választhat. De ne felejtsük el, a játék akkor az igazi, ha néha anya és apa is részt vesz benne.

9 LEGO inspirált ajándék ötlet saját kezűleg

A legó a gördeszkás ajándékokhoz hasonlóan szinte mindig beválnak a fiúknál. Most viszont nem magára a legó vásárlásra biztatunk, hanem arra akarunk inspirálni, hogy készíts legó "stílusú" ajándékokat.

6 gördeszkás ajándék ötlet fiúknak - házilag

A gördeszkás ajándék akkor is szuper ötlet egy fiúnak, ha történetesen nem gördeszkázik. Készülhet belőle polc, vagy készíthetsz magának a deszkának tartót, vagy kidekorálhatod a régi deszkát egyedi mintával.

9 mobil tok és I-phone hátlap mobil mániás fiúknak

Mobil tartó ajándékba

Menő és egyedi telót szeretnél? Nem kell egy csomó pénzt kidobnod új mobilra! Elég ha feldobod egy mintás tokkal vagy telefon hátlappal! Ajándéknak is kitűnő ötlet. A barátodnak vagy a haverodnak nagyszerű választás ajándékozás alkalmával! Nézd meg, hogy kell megcsinálni, mindegyik ötlethez részletes képes készítési útmutató!

Ajándék ötletek kamaszfiúknak

A kamaszkorba érő fiúk szeretnek mindent, ami hangos, feltűnő, röhejes, színes, de legyen azért az ajándék férfias. Ötletadó összeállítás fiús ajándéokról.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!