Levendula torta képek

levendula torta képek

A levendula a legtöbb nő egyik kedvenc virága, ráadásul a lila is divatszín, és nem mellesleg kitűnő fűszer sütikhez, tortákhoz. Így az alábbiakban egy levendulás torták képeit mutatjuk be ötletadónak szülinapi partikhoz, családi eseményekhez, vagy akár esküvőkhöz.

60.-ik Születésnapi torta kertészkedő nagypapáknak

Ez egy igazán különleges születésnapi torta, nagyon tevékeny, talán frissen nyugdíjba ment nagypapáknak (figura cserével nagymamáknak). Persze kortól függetlenül a figura cseréjével bármilyen korosztályhoz tartozó, a kertészkedést szerető ünnepeltnek is ajándékozhatjuk.

Lakóhajó szülinapi torta hölgyeknek is

szülinapi torta ötlet - lakóhajó

Ez a torta remek példa arra, hogy egy hajós téma nem csak férfiaknak való. Szülinapi tortának nyugodtan választhatjuk ezt a lakóhajót hölgyeknek is, de jó lehet akár házassági évfordulóra is, mivel jól szimbolizálja a házaspár együtt utazását az élet vizén.

Szülinapi torta ötlet úszóknak, edzőknek, vizilabdázóknak

forma torta szülinapra

Ez a torta sikert arat mindenkinél, aki valamilyen kapcsolatba hozható az úszással, uszodával. Kitűnő szülinapi torta ötlet úszóknak, szinkronúszóknak, vízilabdázóknak, vizihokisoknak, sőt még búvároknak, edzőknek, vagy akár a ruhatáras néninek :) Jó ötlet akár valamilyen verseny ünnepléséhez is!

Családfa torta nagymamáknak 80 szülinapra

fa torta ötlet

A 80-ik születésnap már igazán nagy ünnep, megérdemli a nagyi, hogy egy szuper tortával ajándékozzuk meg. Ez a fa torta akár a nagy családot, családfát is szimbolizálhatja, hiszen rajta van az összes gyerek és unoka neve is! Persze ezt a tortát nem csak nagymamáknak készíthetjük el, szuper ajándék bármelyik korosztálynak. FOTÓK!!!

Oldtimer autós torta ötlet

oldtimer torta

A férfiak és fiúk többségénél bejön az autós téma, így csinálhatunk, vagy csináltathatunk a számukra szülinapi meglepetésként autós tortát. Jelen esetben egy 1961-es modellt mutatunk be az Uncommon Cakery által elkészítve. FOTÓK!

Horgász - hal - csónak torta ötlet

horgász torta

Ebben a bejegyzésben egy különleges torta fotóit tesszük közzé, mintegy ötletadóként, inspirálóként. A torta bármelyik hagyományos fondant bevonatos eljárással elkészíthető. FOTÓK!

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!