Pöttyös ajándék ötletek nőknek

pöttyös ajándékok

Napjainkban újra divatossá váltak a nagy feltűnő minták mint például a pöttyök. A nők szeretik a színes és a kontrasztos pöttyös viseleteket egyaránt. Íme pár házilag könnyen elkészíthető ajándékötlet a kedvenc mintánkkal. Pöttyökkel.

13 ajándék nőknek csipeszből

Gondoltad volna, hogy egy szimpla ruhacsipeszből szuper ajándékokat lehet csinálni? Fényképtartót, koszorút,karácsonyfadíszt, harisnyatartót, sőt még tortadíszt is!

Ajándék ötletek nőknek

Ajándék ötletek hölgyeknek

Egy számomra nagyon kedves mesefilmben a férfi főszereplő tanácstalanul fordult két elvarázsolt szolgájához (az egyik angol óra volt, a másik francia gyertyatartó), hogy vajon minek örülne a nő, akit szeret. Az angol óra válasza az volt, hogy ez nagyon egyszerű : virág, csokoládé, ígéretek, amiket nem kell betartani. Ellenben a francia gyertyatartó azt ajánlotta, valami különleges kell, olyan amitől eláll a kedves szava. Mivel tudta, a lány rajong a könyvekért, azt ajánlotta a főhősnek, vigye el a kastélya könyvtárába és ajánlja fel az egészet a lánynak. Az ajándék egyedisége minden falat lerombolt a két fél között és elkezdett kibimbózni egy mély kapcsolat, aminek a vége az örökkön örökké lett.

Csíkos táska - ajándék ötlet nőknek

Ezek a csíkos táskák nagyon divatosak, stílusosak és nagyon kényelmesek. Egy csomó női apróság belefér, ráadásul  nyáron strandtáskának is használhatók. Remek ajándék, nem csak nyáron! Csak olyan táskák szerepelnek az összeállításunkban, melyhez részletes képes elkészítési útmutató tartozik!

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!