Örömanya ruhák

Az örömanya igazán különleges szereplője az esküvőnek, akire majdnem annyi szem rászegeződik, mint az ifjú párra. Nem a menyasszony túlszárnyalása a cél, de hogy mégis csinos legyen, és jól érezze magát ruhájában, a következő néhány tippel megkönnyítjük a választást:

1. Az elegáns virágos

ülepes nadrág

http://budapest.olx.hu/exkluziv-oromanya-ruha-alkalmi-ruha-kalappal-iid-406111170

Nem feltűnő, de mégis észreveszi mindenki, hogy milyen csinos és boldog az örömanya ebben a ruhában ezen a jeles napon. Kalap nélkül is jó választás, a szoknya vonalvezetése miatt a teltkarcsú illetve teltebb alkatú hölgyeknek is jól áll.

2. Királynői megjelenés

szabás

http://www.adeo2000.hu/unnepi-kosztumok-oromanya-ruhak

Egy újabb kalapos összeállítás királynőhöz illően. Igazán elragadó és alkalomhoz illő viselet mind az anyagában különleges, mind a fodros kosztüm. Ha komoly, de csinos párosításban terveztünk megjelenni, kitűnő választás bármelyik.

3. Egyszerű és nagyszerű

hárem nadrág készítési útmutató

http://www.ildikoszalon.hu/kosztum/18.jpg

Aki tud varrni, magának is könnyen elkészítheti ezt az örömanya ruhát, amelyben diszkréten, de mégis csinosan jelenthet meg az esküvőn.

4. Hosszú kockás

miből készül

http://elizabethnardo.hu/menyasszonyi_ruha/33/614/georgette_45.htm

Egy laza esküvőre, ahol nem lesz nagy felhajtás, ahol az ifjú pár sem fordít akkora hangsúlyt a részletekre nem biztos, hogy jó ötlet túlöltözni. Ez a kockás hosszúszoknyás komplett egyben csinos és laza viselet is.

5. Lila egyberuha

dekoratív

http://www.katiszalon.hu/index.php?page=3&kat=9&oldalszam=10&oldalszam=14&oldalszam=12

Ha a szokásos kosztümök helyett egy csinos kis egyberuhát keresünk, akkor ez a darab igazán jó választás. Az alkalomhoz illően elegáns, de mégis egy vidám darabja lehet a ruhatárunknak a későbbiekben is.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!