Ajándék ötletek ballagásra!

ballagás ajándék tippek

Ha ballagás, akkor elsősorban az érettségi és a felnőtté válás első lépései jutnak az eszünkbe. Lezárul a gyerekkor és valami egészen más kezdődik. Számot kell adni a megszerzett tudásról, választani kell egy egész életre szóló hivatást és legtöbbször az otthontól távol kell új életet kezdeni, új kihívásokban helytállni.

Ajándék ötlet tanároknak ballagásra, évzáróra

ajándék ötlet tanároknak

Az alábbiakban olyan ajándék ötleteket sorolunk fel, amit több tanár saját véleménye, tapasztalata alapján szívesen fogadott ajándék lenne ballagásra, évzáróra.

4 ajándék ötlet tanárnéniknek - saját kezűleg

ajándékok tanároknak

Az alábbiakban olyan, házilagos készítésű kreatív ötleteket gyűjtöttünk össze, amiket viszonylag egyszerű elkészíteni, és az alsós tanárnénik biztosan örülni fognak neki, akár ballagásra, akár karácsonyra.

Fényképes ajándék ötletek tanároknak ballagásra, évzáróra

fotós ajándék ötletek

A legújabb technikákkal már szinte bármi megoldható, bármilyen fényképet bármilyen alapra ráraknak. Az alkalmazás viszont nem mindegy. Ahhoz, hogy a fényképes "egyedi" ajándékból ne váljon tucat ajándék kell egy kis odafigyelés. A tanácsainkkal elkerülheted a buktatókat, és valódi egyedi ajándékokat készíthetsz.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!