11 kendő készítés

11 sál készítése - www.ajandekom.hu

Nem csak kötéssel, horgolással készülhet sál, vagy kendő, hanem más technika alkalmazásával is. Az alábbiakban megismerkedhetünk néhány igen kreatív ötlettel.

Török nadrág, ülepes avagy hárem nadrág készítése

 Megannyi elnevezés, rengeteg érdekes szabásvonal és változatos textúrájú anyagok jellemzik az idei divat slágerét. Lehet elegáns, bohókás, laza. Férfiak, nők egyaránt viselhetik.

21 jelmez házilag

21 jelmez házilag

Tévedünk ha azt hisszük, hogy egy jelmezt csak farsangkor lehet használni! A kisgyerekek egész évben szívesen hordják a kedvenc mesehősük jelmezét, de nagyszerűen felhasználhatjuk, szülinapok, zsúrok, jeles események szervezésekor - pl. tematikus partyra, vagy egyszerűen egy házi előadáskor! Legyünk kreatívak, és élvezzük a gyerekeinkkel együtt töltött időt!

7 Falvédő készítése házilag

Az alább bemutatott a falvédőknek főleg gyerekszobákban, hobbi helységekben, háztartási helységekben vesszük majd nagy hasznát. Gyerekszobában rendezhetjük benne a plüss állatokat, a többi helyen a sok apróságot, aminek sosincs meg a helye. Ha az anyagválasztásban figyelembe vesszük a lakás stílusát, a helységnek méltó dísze lesz ez a rendteremtő falvédő.

11 babakonyha étel filcből - tutorialok

filc ételek

A magazinban bemutattuk már a filcből készített zöldségek és gyümölcsök elkészítési útmutatóit. Ehhez hasonló összeállításunk a mostani, ahol mindenféle ételeket elkészítését mutatjuk be filcből. textilből.

16 filc gyümölcs és zöldség készítési útmutatója

varrt zöldségek tutoriál

Az alábbiakban összeszedtük a legjobban érthető és legkönnyebben megvalósítható készítési útmutatókat, melyek segítségével profi filc gyümölcsöket és zöldségeket varrhattok. A filcből készült gyümölcsöket felhasználtuk babaházhoz, babakonyhához, de ugyanúgy alkalmasak szakácskönyvek díszítésére, vagy egyszerűen pl. nagymamáknak ajándékozva konyhai dísznek.

Papírzsepi tartó készítése

papírzsebkendő tartó

Egy csinos papírzsepi tartó mindig hasznos ajándék, bármelyik női táskában elfér, tehát ezzel semmiképp sem lehet bakot lőni ajándékozáskor. Szuper ajándék anyák napjára is!

Gyűrű tűpárna készítése

maci gyűrű tűpárna

Amennyire nagy ötlet, annyira praktikus is ez a gyűrű tűpárna. Szinte végtelenségig variálható az elkészíthető formák száma, bármilyen témában elkészíthető a megajándékozott ízlése, színvilága, hobbija szerint. Ebben a képes útmutatóban most egy könnyen elkészíthető macit mutatunk be, melyet egy kis segítséggel már nagyobbacska gyerekek is el tudnak készíteni. Ideális ajándék nőknek, nagymamáknak, tanárnéniknek, nagyobb lány testvéreknek, anyukáknak.

Zokni állat (malac) készítési útmutató

zokni malac házilag

A zokni állatokat nagyon könnyű elkészíteni, és a gyerekek szívesen játszanak vele (akár labda helyett is), ezért kiváló saját készítésű ajándék ötlet lehet kisgyerekeknek is. Mellesleg, jó alkalom a páratlan zoknik hasznosítására! Már nagyobb óvodások is el tudják készíteni egy kis segítséggel, az ügyesebb kisiskolásoknak pedig egyedül is menni fog. Ehhez a malackához összesen 2 fél pár zoknira, és négy gombra van szükség.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!