10 Mexikó parti dekoráció

mexikó dekoráció

Ha egy vidám színes partit szeretnél csinálni, akár szülinapra, akár szilveszterre vagy évfordulóra, egy mexikói parti ideális minden esetben. A mexikói konyha fűszeres, és változatos ízei pedig még jobban emelik a parti hangulatát.

5 héliumos lufi ötlet

héliumos lufi

A héliumos lufi elég drága, de érdemes feljújatni, ha van hozzá ütős ötletünk. Íme néhány ilyen ötlet különböző alkalmakhoz.

Házi mozi otthon

házi mozi otthon

 5 dolog ami feltétlenül szükséges ahhoz hogy felejthetetlen szórakozásban legyen részed a házi készítésű házimozidban.

Tengerészes hajós parti - dekorációk, torták

Nagyon népszerű mostanában a hajós, tengerészes, vitorlás stílus. Összeválogattunk egy csomó hajós tortaötletet, és pár tengerészes díszletet is. Meríts ötletet belőlük egy igazi hajós szülinap elkészítéséhez! Fiúknak, lányoknak, kicsiknek, nagyoknak ...

Szülinapi buli felnőtteknek

A születésnapok a vidámságról, önfeledt játékról, nevetésről szólnak.Fontos, hogy a házigazda, aki meghívta a vendégeket gondoskodjon a szórakoztatásukról is.

Szülinapi buli - játékok tiniknek

A születésnapi parti fontos része a játék. Az ajándékok kicsomagolása és a torta elfogyasztása után jöhetnek az ötletes társaságépítő programok. Ezekhez nyújtunk segítséget az alábbi ötletekkel.

Szülinapi zsúr - játékok kisgyerekeknek

A születésnapi buli várva várt nap az ünnepelt számára. Nap, mint nap felsorolja kiket szeretne meghívni és hányat kell még aludni a nevezetes napig. Az ajándékok átadása és a születésnapi torta elfogyasztása után biztosítsunk számukra kreatív, vidám elfoglaltságot.

13 cowboy szülinapi party ötlet saját kezűleg

Sok kis cowboy és cowgirl szaladgál, illetve lovagol a vadnyugati partyn, amit TE is könnyedén megszervezhetsz. Az alábbiakban olyan ötleteket mutatunk be, melyek házilag könnyen elkészíthetők. Felejthetetlen szülinapi party lesz a végeredmény!

8 szivárványos szülinapi parti ötlet - saját kezűleg

Az alábbiakban olyan fantasztikus ötleteket nézhettek meg, amelyeket elkészítve a legjobb szivárványos partit szervezhetitek meg .

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!