Ajándék ötletek kislányoknak

Mivel a kislányok az őket körülvevő világot meseszerűnek látják, igyekezzünk ezt megerősíteni bennük. Alakítsuk ki úgy a környezetüket, hogy a játék, a mesélés, a szerepjáték, a beszélgetés kerüljön a középpontba. Vegyük körül őket puha, finom, kedves tárgyakkal.

19 Hajpánt saját kezűleg

Hajpántot akarsz adni barátnődnek, de nem szokványos egyszerű hajba valót? Valami személyest, mégis stílusosat keresel? Akkor most megtaláltad! Készítsd el ezeket a hajpántokat házilag!

Ajándékötletek kamaszlányoknak

ajándék kamaszlánynak

A kamasz lányoknak mindig van mondanivalójuk, szeretik a színes, csillogó dolgokat, színes ruhákat, cipőket, táskákat, kütyüket. Rengeteg trendi, menő ajándék ötletünk van a számukra.

8 LEGO ajándék és ékszer ötlet lányoknak

A fiúknak már mutattunk be itt LEGO ajándék ötleteket, de ebből a lányok sem maradhatnak ki, mivel annyira kreatív ez az alapanyag!

8 okostelefon hátlap és I-phone tok lányoknak házilag

Ajándékot keresel a barátnődnek, lány ismerősödnek, lányodnak... de még nem tudod mit adj neki? A telefontartó vagy mobil hátlap biztos tetszeni fog neki! Nézz körül, biztos találsz olyant ami lenyűgözi majd!

7 trendi napszemüveg saját kezűleg - nyári lányos ajándék ötlet

Itt a nyár és minden lánynak kell egy menő napszemüveg. Így hát a legjobb ha egy személyes, egyedi napszemüveget ajándékozol lány ismerősödnek.

10 szuper fülbevaló tartó elkészítése - ajándék ötlet lányoknak

Fülbevaló mániás ismerősöd van? Sosem találod a kedvenc fülbevalóid? Mindig elhagyod a párját? Kíváncsi vagy a fülbevaló elvesztés elleni szerre? A következőkben fülbevaló tartókról találhatsz nagyon kreatív ötleteket! Nézd meg őket és csináld meg magad! Fülbevaló rajongóknak szerintem ez a legmegfelelőbb ajándék!

6 ékszer kislányoknak ajándékba sajátkezűleg

ceruza lánc

Ékszerek a csöpp kis lánykáknak. Karkötők, hajpántok, nyakláncok...mind ezek remek ajándékok a kislányok számára.

5 trendi karkötő - készítés saját kezüleg

A tini lányok mindig örülnek ha ékszert kapnak ajándékba. Az alábbi öt karkötő biztos hogy nagy sikert arat. Ráadásul lépésről lépésre, képekkel ellátott útmutató segít az elkészítésben.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!