10 egyedi gumicsizma

Gondoltad volna, hogy egy gumicsizmát ilyen egyszerű kidekorálni? Sőt nem csak kidekorálni tudod, hanem cserépnek vagy lakásdísznek is használhatod!

23 flip-flop papucs átalakítása házilag

flip-flop papucsok

Ez a könnyű nyári papucsot - melyet neveznek flip-flop papucsnak, tanga paucsnak vagy vietnámi papucsnak - pár száz forintért beszerezhetjük, és akár annyiféle variációt csinálunk belőle, ahány ruhához felhúznánk. Az alábbiakban 26 féle átalakítási és díszítési módot mutatunk be. Mindegyik ötlethez képes tutorial! A megoldások szakadt papucsok megmentésére is alkalmasak.

6 egyedi póló - ajándék saját kezűleg

Különleges ajándékot akarsz adni? Adj személyre szóló pólót! De ne egy pólónyomtatónál nyomtattasd, hanem csináld magad! Ne hidd, hogy nem tudsz profi pólónyomatokat csinálni, nézd milyen egyszerű! Összeállításunkban jobbnál jobb ötleteket találsz.

9 egyedi díszítésű cipő saját kezűleg

Akarsz valami szuper ajándékot adni a haverodnak, barátnődnek? 1.Vegyél egy sima fehér cipőt ( lehet dorkó vagy akármilyen más, rövid hosszú szárú mindegy, a lényeg hogy fehér legyen). 2. Vegyél textílfilceket (több fajta színűt). l 3. nézd meg a cikket!

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!