10 Kendő kötés

kendő

A kendő és a sál a ruhatár legszélesebben felhasználható és variálható darabja. Viselhetjük a fejünkön, a nyakunkon, nadrágként, szoknyaként, topként. Hidegben, melegben egyaránt öltözékünk praktikus darabja és egyben dísze lehet. Íme néhány nem mindennapi ötlet a viseléséhez.

Régi ajtók újjászületése

régi ajtó

Ha van egy régi ajtód amit kidobásra szánsz, az alábbi ötleteink láttán talán meggondolod magad! Nézd meg ezeket az ötleteket hátha merítesz belőlük inspirációt a felújításhoz. Hisz attól még hogy valami régi nem feltétlenül kukába való. Az alábbiakban tutorialokat és ötleteket osztunk meg veletek. 

8 farmer nadrág ötlet

Elhasználódott hosszúnadrágod szárát levágtad nyárra de túl unalmasnak találod így magában vagy egy csomó farmered van? Akkor itt az ideje hogy átalakítsd őket! 

Kitűző készítése házilag - kék rózsa

kék rózsa textilből tutorial

Nagyon egyszerű elkészíteni ezt a kék rózsát, és szinte alig kell hozzá egy kis maradék anyag, és egy gyöngy vagy egy nagyobb gomb. Készülhet belőle kitűző, bross, hajbavaló, táskadísz stb...

10 puzzle készítés otthon

A boltban kapható puzzlek sokszor nem felelnek meg az igényeinknek, ráadásul házilag sokkal olcsóbban elkészíthetők. Többféle típusuk is létezik, mindegyikből mutatunk egy-egy kedvcsinálót.

Profi graffiti minta készítése cipőre - VIDEO

Szereted a graffiti stílusát? Szeretnél egy ilyen stílusú cipőt de vagy nem találsz vagy túl drága neked?

Akkor vegyél egy fehér cipőt és nézd meg a videót!

Zsírkréta készítése házilag - 4 féle módszerrel

crayon

Ha szereted a zsírkrétákat, és megpróbálkoznál a házilagos elkészítésével, vagy saját kezűleg újrahasznosítanád a törött krétákat, akkor olvasd el az alábbi ötleteket, garantált a siker!

Hajgumi készítése gombból

gombos hajgumi

Ez a csinos gombos hajgumi pillanatok alatt elkészül, és nem kell hozzá más, csak egy darab kalapgumi és két gomb. Hosszú hajú lányok ajándék csomagjába kötelező tartozék! Ha több színben készíted, akkor mindenféle ruhához talál majd színben hozzáillőt.

Szíves zokni készítése Télapóra - Tutorial!

Szíves zokni télapóra

Ha pillanatok alatt szeretnél elkészíteni egy zoknit, amibe a Télapó bele tudja rakni az ajándékot, akkor próbáld ki az alábbi ötletünket, amihez egy nagyméretű kötött zoknit, egy méter piros zsineget és két piros filc szívet használtunk fel. Fényképes készítési útmutató!

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!