10 papírmasé készítési ötlet

Újságpapír, könyvlap és tojástartó az alapja annak a számtalan ötletnek, amit az alábbiakban vázolunk fel. Remek időtöltés kínál és látványos eredményt ígér.

Ceruza készítése saját kezűleg - VIDEÓ

ceruza papírból

Ha hiszed, ha nem, lehet grafitceruzát készíteni saját kezűleg, méghozzá nagyon egyszerűen és szinte pár perc alatt! Semmi más nem kell hozzá, csak egy szép színes csomagoló papír, és egy grafitceruza bél, mely bármely papírboltban beszerezhető. Nézd meg a videóban hogy milyen egyszerű a módszer!

Vintage ékszeres dobozka gyufásskatulyákból - Tutorial

ékszeres dobozka gyufásdobozokból

Ez a csodaszép vintage stílusú dobozka szinte fillérekből kihozható! Pár csomag gyufán kívül csak egy szép csomagolópapír kell hozzá. A kihúzók helyett mi fülbevaló alkatrészeket használtunk, de ugyanilyen szép eredmény érhető el pl. gyöngyökkel is. Tessék elengedni a fantáziát, csodálatos dolgok születhetnek ezzel a technikával!

Egyedi könyvborító, füzetborító készítése

csomagoló papírral bevont könyvborító

Ha egyedi füzetet szeretnél ajándékozni, arra az a legegyszerűbb és legkönnyebb megoldás, ha vásárolsz egy bármilyen (ronda) olcsó kemény borítós füzetet, és bevonod csomagolópapírral. Még egyedibbé úgy teheted, ha még a csomagolópapírt is magad készíted. Az alábbi képes útmutatóban bemutatom, hogy milyen egyszerű egy füzetet profin bevonni, és nem kell hozzá más, csak a csomagoló papír és egy jó minőségű stift ragasztó.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!