Zsírkréta koszorú készítése - VIDEÓ útmutatóval

zsírkréta koszorú

Ez a zsírkréta koszorú kedves ajándék lehet tanárnéniknek, vagy első osztályba induló óvodásoknak ballagásra, vagy szülinapra.

Koszorú készítése újságpapírból, papírvirágokból - videóval

papírvirág koszorú

Ez a vintage stílusú látványos, nagyméretű koszorú elkészíthető újságpapírból, vagy egy régi könyvből. Szuper dísze lehet bármilyen bejárati ajtónak, falnak, de akár egy hasonló stílusú esküvő dísze is lehet. Mivel újrahasznosított anyagokból készül, fillérekből elkészíthető.

Téli koszorú készítése piros bogyókkal

téli koszorú levendulával

Könnyen, kevés alapanyagból elkészíthető mutatós téli koszorú készítését mutatom be lépésről lépésre képekben. Ennek a mintájára bármilyen hasonló koszorút el tudsz majd készíteni.

Gomb koszorú Karácsonyra

Gomb koszorú lépésről lépésre fotókkal tutorial

Ez a kis koszorú villámgyorsan elkészíthető, akár kisgyerekekkel együtt is. Ha többet készítünk belőle karácsonyfadísznek is jó, de felakaszthatjuk a kilincsre, ajtóra, széktámlára is. Ajándékba, vagy csomagolás dísznek is kitűnő.

Őszi koszorú készítése papír díszekkel

Őszi koszorú papír díszekkel

Nagyon dekoratív, mutatós, mégis könnyű elkészíteni ezt az őszi koszorút. Az alapja egy szalma koszorú, amit bevonunk filccel és juta szövettel, majd ezután ráragasztjuk az előre elkészített vagy megvásárolt papír díszeket.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!