10 fürdőszoba dekoráció házilag

A fürdőszoba nagy lehetőségeket kínál a dekorálás terén. A törölközők, nyakláncok, szappanok nemcsak használati tárgyak, hanem díszítőelemei is a helyiségek. Használjuk ki a lehetőségeket.

10 olcsó falidísz

Az alábbi dekorációs ötletek könnyen és pénztárcát kímélő módon valósíthatóak meg otthonunkban. A legtöbb hozzávaló a háztartásban megtalálható. Részletes leírások segítik az elkészítést.

10 falmatrica ötlet

Egyszínű, már unalmas falak újra élettel telnek meg, ha feldobjuk valamilyen festett motívummal. Madarak, damaszkuszi formák, feliratok, mind saját ízlésünkhöz szabva. Izgalmas, eredeti ötleteket valósíthatunk meg az alábbi honlapok segítségével. 

10 kültéri dekoráció

Hálás feladat a kerti felületek dekorálása. Üvegek, növények, régi szerszámok várják, hogy új életet kezdhessenek a falon. Ehhez nyújtunk megannyi inspiráló ötletet az alábbiakban.

10 shabby chic dekoráció házilag

Fodrok, rózsák, pasztell színek, kopottas bútorok jellemzik ezt a stílust. Igazi otthonná varázsolják a lakhelyünket. Az alábbiakban az igazi shabby chic stílus kialakításához nyújtunk könnyen megvalósítható ötleteket. 

10 hópehely készítési mód

Felemelő érzés hószállingózásban sétálni és megfigyelni a kesztyűnkre, vagy kabátunkra hulló hópihéket. Mind más és más. A formák végtelen gazdagságából merítve kínálunk itt néhány megvalósítható ötletet. 

Fali képek házilag

Üres falak díszítéséhez kínálunk az alábbiakban számtalan, könnyen megvalósítható ötletet. Dobjuk fel otthonunk eddig üresen álló, unalmas falfelületeit!

Háztartási helység dekorálása

A mosókonyha otthonunk szerves része. Az itt végzett munka jobban megy, ha színekkel, formákkal, eredeti ötletekkel lakályossá tesszük ezt a helyiséget is. Ehhez nyújt sokszínű segítséget cikkünk.

Faldekoráció házilag - Modern

Az egyszerű, letisztult, modern stílus kedvelőinek ajánljuk figyelmébe az alábbi ötleteket. Használjuk ki a színek és formák biztosította lehetőséget és formáljuk sajátunkká az otthonunkat.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!