5 héliumos lufi ötlet

A héliumos lufi elég drága, de érdemes feljújatni, ha van hozzá ütős ötletünk. Íme néhány ilyen ötlet különböző alkalmakhoz.

Eldobható hélium palack ára: kb. 15.000 Ft egy 30 darabhoz való palack, ez 500 Ft/db

Ha nem otthon akarjuk felfújni a lufikat 300 forintért darabját fel lehet fújtatni.

További információk itt >>

Repülő levél

Esküvőkön, 18. születésnapon, házassági évfordulókon, nagyon aranyos ötlet, és emlékezetes  program. A levélre bármit írhatunk, hogy milyen alkalomból engedtük el a levelet, a dátumot, és a megtalálónak néhány jókívánságot.

 lufi

http://www.lavendersbluedesigns.com/diy-balloon-launch-postcard-free-printable/

Lebegő emlékek

Kitűnő ajándék házassági évfordulóra. A lufikra nemcsak képeket, hanem leveleket, a gyerekek első cumiját is tehetjük. Vegyük elő az emlékdobozt (ha van) abból is tehetünk például egy mozijegyet, de akár egy pár bonbont is tehetünk a lufikra.

házassági évfurdoló

http://www.weddingchicks.com/2012/10/05/balloon-chandelier-diy/

Lufis ültetőkártyák

Kisgyerekek születésnapjára kiváló ötlet ez a lufis ültetőkártya. Tortaevés után játszani is tudnak a lufikkal. Kamasz partikon is jó ötlet, mindenki ráírhatja a nevét egy egy cetlire amit a saját lufija végére köt, majd a végén egy csokorba kötve el tudják őket engedni.

lebegő lufik

http://ohhappyday.com/2013/04/mini-balloon-placecards/

Lufimeglepetés

Ilyen ajándéknak mindenki tud örülni egy ötéves kislánytól elkezdve egy 40 éves férfin át a 99 éves nagyiig. Ráadásul nem csak az ajándékra lehet rákötni a lufikat, de meg is lehet tölteni! Az viszont nem mindegy hogy mit teszünk bele a lufikba, ezt korosztálytól függő. Tizenéves gyerekeknek, például pénzt, cukorkát, lányoknak fülbevalót egyedi medált, sportimádóknak egy jegyet egy nagy sporteseményre. 

Sokszor előfordul, hogy nem tudjuk mit adjunk az ünnepeltnek, ezért a legtöbb ember a nagyobb gyerekeknek már csak pénzt ad, de egy ilyen csomagolásban még a pénz is nagyon nagy ajándéknak fog tűnni.

lufi meglepetés

http://www.studiodiy.com/2013/01/08/diy-balloon-surprise/

Óriás szív lufiból

Remek dekoráció például Valentin napra, de bármilyen más partira is.

lufiszív

http://www.studiodiy.com/2013/02/12/diy-giant-balloon-heart/

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!