Házi mozi otthon

 5 dolog ami feltétlenül szükséges ahhoz hogy felejthetetlen szórakozásban legyen részed a házi készítésű házimozidban.

házi mozi otthon

1. Popcorn és rágcsálnivalók

A mozi szinte elképzelhetetlen popcorn és rágcsálnivalók nélkül, így hát a te mozis estédből sem hiányozhat ilyen kulcsfontosságú kellék. További ÉDES POPCORN-ok receptjeit itt gyűjtöttük össze >>

 nyomtatható popcornzacskó

http://bonitismos.com/2013/03/ideas-para-sweet-tables/

Ízesített popcorn receptek az Ajándékomon itt >>

2. Italok

Egy szokványos partin az ital általában kóla, limonádé, szörp, szénsavas üdítő. De, ha NEM szokásos partit szeretnél szervezni, szükséged lesz valami ötletes, különleges megoldásra. Ilyen a világító jégkása, házi szörp és limonádé különféle ízekben.

 világító jégkása

http://www.giverslog.com/?p=9142

4. Rovarriasztó szerek

A nyáron rendezett esti rendezvények szabotőrei a szúnyogok. Egy kellemes kültéri partit könnyen rémálommá tehetnek, ha a házigazda nincs felkészülve a vérszívók hada ellen. De könnyen ki lehet védeni a kellemetlenkedő rovarok támadását. Helyezzünk el az ételektől és italoktól távolabb egy rovarriasztószerekkel teli kosarat (ha a partin kisgyerekek is vannak, nekik külön gyerekeknek való készítményt is helyezzünk el a kosárban).

 szúnyogriasztó szerek

 http://the2seasons.com/2012/10/02/movie-on-the-lawn-party-take-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=movie-on-the-lawn-party-take-2

5. Mozivászon 

Ha nincs mozivászon nincs mozi sem, hisz nincs mire kivetíteni a filmet! Egy igaz vászonhoz nem kell más csak egy fehér lepedő, pár fagerenda és egy vetítőkészülék.

mozivászon

http://ashleyannphotography.com/blog/2010/08/03/book-party-some-planning-details/

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!