Szülinapi buli felnőtteknek

A születésnapok a vidámságról, önfeledt játékról, nevetésről szólnak.Fontos, hogy a házigazda, aki meghívta a vendégeket gondoskodjon a szórakoztatásukról is.

Nem elegendő az evés, ivás, élmények kellenek, amikre jó lesz később visszaemlékezni. Gondoljuk át a meghívottak körét és ehhez mérten állítsuk össze a programot.

parti

Fotó: shira gal CC license

Feleség felismerés

Feszítsünk ki valahova egy dupla lepedő méretű, nem átlátszó anyagot. A közepére vágjunk kis nyílást, akkorát, hogy egy kézfej, vagy egy fül kiférjen rajta. Valamelyik hölgy, persze a gyűrűk levétele után kidugja a kézfejét, a férfiaknak pedig ki kell találni, kihez tartozik a kézfej tulajdonosa. Ugyanezt eljátszhatjuk a füllel, az orral és a lábfejjel is.

fül

Fotó: Dean Shareski CC license

Azt szeretem benned hogy ...

Mindenki vegyen maga elé egy papírt és írja a lap aljára a nevét. Adja a mellette ülőnek, aki pár sorban leírja, mit kedvel a név alapján beazonosított személyben. Lehajtja, majd továbbadja. Ha visszaér a tulajdonoshoz, olvassuk fel, hogyan vélekednek rólunk barátaink.

szeretem

Fotó: Des <3 CC license

Örök rangadó férfiak kontra nők

Mérjük össze erőnket különböző vidám feladatok során. Konyhai eszköz felismerő verseny, matematikai szöveges feladatok a gyerek harmadikos könyvéből, bekötött szemmel fűszerillat felismerő verseny, zoknipárosításos gyorsasági verseny, hulahopp karika verseny és rétesevő verseny.

 

konyhai eszközök

 

Fotó: Kristen Taylor CC license

 

Gubancolódás

A társaság tagjai álljanak körbe és nyújtsák a kezeiket a kör közepe felé, a szemüket csukják be. Adott jelre becsukott szemmel induljon mindenki a kör közepe felé, és próbálják meg a kezeikkel mások kezét megfogni. Egészen addig kell csukott szemmel keresgélni, amíg, mindenki talál fognivaló kezet magának. Ekkor kinyitják a szemeiket, és megkezdődik a játék lényege. Az összegubancolt emberhalmazt ki kell csomózni anélkül, hogy bárki is elengedné a másik kezét. Ugyan könnyű feladatnak tűnik, de van, hogy  'gubancmestert' kell kinevezni, aki segít a mozdulatlan csoport kibontásában.

gubanc

 

Fotó: Maksym Kopylov  CC license

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!