4 ajándék ötlet tanárnéniknek - saját kezűleg

Az alábbiakban olyan, házilagos készítésű kreatív ötleteket gyűjtöttünk össze, amiket viszonylag egyszerű elkészíteni, és az alsós tanárnénik biztosan örülni fognak neki, akár ballagásra, akár karácsonyra.

Zsírkréta koszorú

Ez a zsírkrétákból összeállított koszorú jó ajándék lehet tanárnéniknek pl. az 1. osztály végén. Jó dísze lehet az osztálynak akár éveken át. Az elkészítését nézd meg a honlapunkon >>

Koszorú teából

tea filter koszorú

Ez a koszorú is nagyon mutatós, különféle különleges tea filterekből és csipeszekből készült. Tea szerető tanárnéniknél garantált lesz a siker! Turbózzuk fel a gyerekek fényképeivel.

Részletes elkészítési útmutató képekkel ezen a blogon található >>

Személyre szabott notesz, jegyzet

notesz, jegyzet ajándékba

Ez a személyre szabott jegyzet az eddigiek közül a legkönnyebben elkészíthető. Nem kell hozzá más csak egy natúr füzet, csipke és egy fekete filc, némi szalag. A ourthriftyideas.com oldalon megtalálod a részletes elkészítési útmutatóját.

Fanta-sztikus tanár

fantasztikus tanár vagy

Nagyon jó poén a Fantás üveg egy egyedi címkével, szerintem főleg fiatalabb tanárok / vagy angol tanárok értékelnék. (A virágnál tuti jobb, azt már hosszú évek óta unja) Kinyomtatható címkék és további képek itt >>

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!