Zsírkréta koszorú készítése - VIDEÓ útmutatóval

Ez a zsírkréta koszorú kedves ajándék lehet tanárnéniknek, vagy első osztályba induló óvodásoknak ballagásra, vagy szülinapra.

Egyszerű alapanyagok, gyorsan elkészíthető fali dísz

kréta koszorú

Szükséges alapanyagok

A zsírkrétákból készülő koszorú elkészítéséhez kell egy kör alakú lapos koszorú alap. Ez a videóban két kézimunka keret, egy kisebb és egy nagyobb. Ehelyett használhatunk egy vastagabb kartont is.

Az alapon kívül szükségünk lesz sok-sok zsírkrétára, ragasztópisztolyra, fából vagy kartonból készült iskolai témájú diszekre és egy fekete betű mintás szalagra. Ha nincs ilyen, akkor fehér lakkfilccel írjuk rá a betűket egy fekete szalagra.

ragasszuk fel a krétákat

A krétákat egyenként felragasztjuk a koszorú alapra a ragasztó pisztollyal, majd erre ragasztjuk a további díszeket, betűket, szalagot.

Ötletadó videó elkészítési útmutató

Mint minden egyedi készítésű dolognál, ennél is legyél kreatív. Nem kell mindenben pontosan követned a videó utasításait, a lényeg maga az ötlet, hogy egy koszorú alapra zsírkrétákat ragasztunk ragasztópisztollyal, amit utána kidíszítünk. A kézimunka keretek helyett nyugodtan válassz egy olcsóbb koszorú alap megoldást.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!