Egyedi, kézzel készült ajándékok - ETSY.com

Tags: Etsy

 Az Etsy a kézműves termékek, régiségek, művészeti és kézműves kellékek legnagyobb online piactere a világon. Nagyon széles skálán mozog a kínálat: egyedi ruhák, kézzel készült játékok, fotózás, reprodukciók, szépségápolás, élelmíszerek. Sokféle kézműves termék kapható, többek között ékszer alapanyagok, drótok, gyöngyök, függesztékek. Az eladók a termékekhez hasonlóan a világ számos országából származnak, így kanadai, kínai, magyar, srí-lankai is, de Ausztrália távoli vidékeiről rendelhetünk szinte bármit.

Az Etsy egyik legnagyobb előnye, hogy szinte az összes eladó a világ minden tájára vállalja a termék postázását, így nem lesznek területi akadályok, ezenkívül számtalan fizetési mód közül választhatunk (Paypal, bankkártya, átutalás stb...), így ha egy igazán egyedi, és különleges ajándékra vágysz, azt az ETSY-n biztos megtalálod!

etsy

Ajándék ötletek az Etsy-n

Az ETSY az ajándék ötleteknek valóságos tárháza! Magazinunkban is számtalan esetben válogatunk az Etsy kínálatából. Az Etsyről kétféle úton is ajándék ötlethez juthatsz. A könnyebbik út, ha megrendeled a neked megtetszett terméket a kézművestől. A másik út kétségkívül bonyolultabb: elkészíted te magad, az Etsy-n látott ötlet alapján :)

Mivel jelenleg több mint 18 millió termék közül választhatunk, szükség van némi támpontra az elinduláshoz! Jó támpont, ha tudod, hogy kinek keresel ajándékot, mert ekkor már válogathatsz az Etsy korosztályok szerinti ajándék ötletei között. Esküvőhöz különösen jó összeállításaik vannak, de szerepelhet a szempontok között egy-egy aktuális ünnep is. És persze ott van a két alap keresési lehetőség: nézelődhetsz a kategóriák között (bal oldali menü), vagy használd a keresőt (angolul) ha van konkrét elképzelésed. Ezután ha megragadja valami az érdeklődésedet, érdemes lehet szétnézni az eladó további termékei között is (kattints a nevére!).

Etsy Treasury

A treasury-k egyedi válogatások, amit bármelyik regisztrált felhasználó megtehet. Tulajdonképpen az Etsy főoldalát is ezek adják, bizonyos időközönként kikerülnek a treasury-k a főoldalra. Általában szín, téma vagy egy esemény, ünnep ötlete alapján állítják össze a felhasználók ezeket a válogatásokat. Érdemes böngészni közöttük, sok jó ötletre és kincsre lelhetünk. http://www.etsy.com/treasury/

treasury

Etsy a Facebookon

Az Etsy népszerűségét mutatja, hogy a Facebook rajongóinak a száma már 1 millió felett van! A Facebook fiókja: https://www.facebook.com/Etsy

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!