20. házassági évfordulóra ajándék

Ezen az ünnepi napon a nagy meglepetés bulik háttérbe szorulnak és a meghittség valamint a kettesben eltöltött órák kerülnek előtérbe. Nem zajos éttermekbe vágyik az ember ilyenkor, hanem egy csendes helyre, ahol emlékezhet és tervezhet.

VACSORA KETTESBEN

A férfiak ragadják magukhoz a kezdeményezést és készítsenek egy könnyű vacsorát a kedves számára. Nyugodtan kérjenek segítséget nagyobb gyerekeiktől, vagy nagymamától. A kertben, vagy az erkélyen elfogyasztott sajátkezűleg készített vacsora bizonyosan nagy elismerést fog aratni.

Forró nyári napokon ugyanezt megtehetjük egy piknik keretében is. Válassza azt a helyet , ahol megismerkedtek, vagy ahol megkérte a felesége kezét.

gyertyafényes vacsora egy tónál, tengerparton

Fotó: derrickcollins cc license

Kibérelhetünk egy stéget a Balatonon, vagy a közeli tavon és elfogyaszthatjuk az ünnepi vacsorát gyertyákkal és mécsesekkel körbevéve. 

Ugyanezt a tízemeletes lakótelepi ház tetején is kivitelezhető. Ha feleségünk szereti a zenét, béreljünk fel egy hegedűst, aki csak nekünk fog a vacsora alatt játszani. 

FÉNYKÉP

Ezt az ajándékot a házaspár gyermekeinek ajánljuk. Készítsünk, egy olyan képkeretet, amely két képet tud befogadni és paspartouval díszítve helyezzünk el benne egy esküvőn készült és egy friss képet a házaspárról. Idézettel, vagy pár kedves szóval egyedivé varázsolhatjuk a művet.

SZERENÁD

Kérjük meg barátainkat, hogy egy szerelmes dal erejéig álljanak össze velünk egy alkalmi kórussá. Ha szükséges, vegyük igénybe gyermekünk énektanárának segítségét és egy félhomályos estén, gyertyával a kezünkben adjuk elő a dalt a kedves ablaka alatt. Ha tudunk hangszeren játszani, tanuljuk be a kedvesünk kedvenc dalát és adjuk elő egy romantikus helyen.

szerenád hangszerrel

Valószínű ezután több felkérést is fogunk kapni! 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!