9 egyedi díszítésű cipő saját kezűleg

Akarsz valami szuper ajándékot adni a haverodnak, barátnődnek? 1.Vegyél egy sima fehér cipőt ( lehet dorkó vagy akármilyen más, rövid hosszú szárú mindegy, a lényeg hogy fehér legyen). 2. Vegyél textílfilceket (több fajta színűt). l 3. nézd meg a cikket!

Graffitis cipő

Ha fiúnak csinálod a cipőt használj zöld, kék, sárga, narancssárga, szóval fiúsabb színeket. Ha lánynak lesz az ajándék használhatsz rózsaszínt, lilát, pirosat, mindent! De mindkét cipőhöz használj feketét, és ezüsttel is feldobhatod kicsit (ez a filc lehet hogy kicsit drágább lesz a többinél de megéri megvenni).

 graffiti cipő

Hogy csináld? Klikk ide >>

Képregény cipő

Na, ennél a cipőnél aztán végtelen a variációk szám (a többinél is XD). Engedd szabadon a képzeleted és rajta! Rajzold rá a barátod kedvenc képregényhősét vagy csak szövegeket pl:. bumm, wow, cool, pow, bang stb.

képregény

Csináld meg! Kattints ide a részletes útmutatóhoz >> 

Topánka felturbózva!

Egy unalmas pink topánkát nem olyan jó ajándéknak adni. De egy gyönyörű színes pöttyökkel díszített cipőcskének mindenki jobban örül.

topánka

A cipő elkészítését itt találod >>

Magassarkú - nagyobbaknak

Magassarkút is adhatsz ajándékba, de egy sima fekete magassarkú az összes színnél unalmasabb. Dobd fel egy kis neon orral!

 magassarkú neon orral

Klikk ide és nézd meg hogy csináld >>

Love, xoxo, szívecske...

Nagyon jól néz ki, bármelyik barátnődnek adhatod "barátságcipőnek".

szíves cipők

Nézd meg az útmutatóját itt >>

Csipkés cipő alkalomra

Ez a cipő akkor is jó, ha csak gyorsan meg kell oldani egy alkalmi cipő problémáját, de ha a ragasztást tartósra tudod csinálni, akkor utcára is hordható!

csipkés cipő

A csipkés cipő egy egyszerű topánkából készült >>

Dobd fel a cipőt szalaggal

szalagos cipő házilag

Ezt a cipőt nem kell festeni, egyszerűen üss be ringliket, és fűzz bele egy csini szalagot. Akár minden ruhához más szalag fűzhető bele! Készítési útmutató itt >>

Festett cipő trendi Oxford stílusban

átszínezett cipő

Ennek a cipőnek is az alapja egy fehér dorkó, amit átfestünk textilfestékkel. Képes készítési útmutató az egyedi cipőhöz>>

Egyedi felemás cipő piros feketében

felemás cipő

Piros fekete, és felemás cipő, ilyent biztosan nem kapsz sehol! Festési útmutató ezen a blogon >>

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!