Esküvői dekorációk 4 színben

Ha esküvői dekorációról van szó, akkor a színek, stílusok, kiegészítők kimeríthetetlen tárháza van előttünk. Lássunk egy pár összeállítást.

Lila - Fehér esküvő

A sok kiegészítő, a lila és a fehér színek összjátéka adja meg az esküvő hangulatát. A romantikus gyertyáktól a díszes terítékig, minden a vidéki hangulatot tükrözi. Nem kell teljesen az adott két színre koncentrálni, nyugodtan helyezzünk az általunk választott színek közé újakat is. Domináljanak a laza, dús bokréták, csipkés terítők, színes ételek.

lila esküvői dekoráció

Sárga esküvő

Sokan nem merik a sárga színt előtérbe helyezni, azonban rá kell jönnünk arra, hogy a fehér, vagy krémszínű menyasszonyi ruhához illetve a szabadban tartott esküvők esetén a zöld, barna, kék színekhez igen csak illik a sárga. A legkülönbözőbb virágokból válogathatunk a csokrokhoz, kezdve a boglárkától a tulipánokig. Sőt akár sárga gyümölcsökkel is díszíthetünk.

sárga esküvői dekorációs ötletek

Kék esküvő

Azok, akik tó, patak esetleg folyó mellett tartják esküvőjüket kifejezetten ajánlott szín a kék. Könnyen párosítható a sárga, rózsaszín, fehér vagy esetleg vegyes színekkel is. A tengerész hangulat kialakításának egyik alapfeltétele. Használjuk bátran a csíkos-pöttyös-kockás asztalterítőket, hajós kiegészítőket. Virágok közül, főleg, a egyszerűbb fajták ajánlottak, főleg ha mintás abroszokkal kiegészítőkkel dekorálunk, mint például a rezgő vagy margaréta.

Kék esküvői dekorációk

Piros esküvő

Vidám, élénk szín a piros. Nem kell vele olyan finoman bánni, hiszen akár a kékkel akár zölddel, sárgával, rózsaszínnel is megfér. A dekoráció során, a piros virágok, mint a rózsa, szinte egymagában is elég. Készíthetünk papírból felfüggeszthető virág labdákat is a mennyezet díszítéséhez. A piros fehér kockás terítőre tegyünk különleges tálaló edényeket, poharakat és laza virágcsokrokat vagy elszórt szirmokat. Így igen egyedi hatást érünk el.

Piros esküvői dekoráció

Fotók - CC license

Muffin képek: Flickr - clevercupcakes
Lila esküvői képek: cafemama - Flickr
Kek esküvő teríték: o b s k u r a - Flickr
Sárga esküvő gyümölcsdísz: o b s k u r a - Flickr
Kék esküvői ruha: wildjinjer - Flickr
Kék autó: Tomylees - Flickr
Piros esküvői pár: ruiwen - Flickr
Piros esküvői asztal: Passion for Flowers - Flickr
Piros esküvői torta: soa2002 - Flickr
Piros esküvői csokor: Passion for Flowers - Flickr
Margaréták, sárga virágos torta, menyasszony: kimberleykv - Flickr

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!