Esküvői dekoráció ötletek

Közeledik az esküvőd? Nem tudod milyen szín, téma köré építsd fel a szertartást, vagy a vacsorát? Íme néhány ötlet amivel garantáltan sikert aratsz a nagy napon!  

1. Csillámos gyertyatartó

Az arany szín tökéletes az elegáns esküvőkhöz, a csillám és gyertyafény meghitté, varázslatosabbá teszi a hangulatot. Ki helyezhetjük a vacsoránál az asztalra, a táncparkett köré asztalokra, sőt akár a szertartáson is dekorálhatunk vele. 

csillámos gyertyatartó

http://www.craftsunleashed.com/bridal-party/diy-wedding-crafts/

2. Emlékkönyv

Adjunk lehetőséget a vendégeknek arra hogy együtt örüljenek az ifjú párral. Helyezzünk ki egy vagy akár minden asztalra egy kis emlékkönyvet melybe régi közös történeteket, emlékeket tud a vendégsereg összeírni. Vidám perceket okoz majd a későbbi évek során a felolvasásuk! 

esküvői emlékkönyv

http://www.itakeyou.co.uk/wedding/rustic-wedding-jen-dillender/

3. Útmutató táblák

 Szabadtéri esküvőknél, ahhoz hogy a vendégsereg kiismerje magát a helyszínek között ezek a táblácskák sokat segítenek. A vidám, kedves kiírások hangulatossá teszik még a keresgélést is!

kis táblák

http://www.weddingbells.ca/real-weddings/a-rustic-country-wedding-in-vermilion-alberta/

4. Ajándék

Az őszi esküvők minden évszak között a legszínesebbek. Ha merészek vagyunk, és feledhetetlen ajándékot szeretnénk adni a vendégeinknek akkor ezzel a vidám, meghökkentő ajándékkal a köszönjük meg nekik hogy osztoztak az örömünkben. A tökre személyes gondolatokat, akár ültetőkártyát, vagy csak a házasok nevét is felírhatjuk.  

ajándék

http://www.intimateweddings.com/blog/elegant-pumpkin-details/

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!