Esküvői asztal dekoráció

Az esküvői dekorációkhoz sok kretaivitás, jó ötlet, igazi egyéniség, egy jó helyszín illetve "A" és "B" terv is szükséges. A szerteágazó lehetőségeket összefogtuk, hogy átláthatóbbak legyenek. A helyszín maga lehet egy sátor, a szabadban egy mezőn, illetve hotelek báltermében, éttermekben, saját lakásokban, egyházakban. 

Vidéki dekoráció

A dekoráció a vidéki helyeken nem az eleganciát célozza meg hanem az életképeket és az összhangot. Van ahol az asztalok köré szalmabálákat helyeznek melyeket színes párnákkal díszítenek. Az asztalokon, a mezei virágokból készült csokor, sokszínű és vidám hangulatot sugároz. Az ültetésrend névjegykártyái nem mindig jelennek meg az asztalokon. 

http://rusticweddingchic.com/texas-hill-country-rustic-barn-wedding

Modern dekoráció

Ez egyfajta minimalista stílus. Éles kontrasztok, egyszerű alapszínek jellemzik. Általában szeretik az eltérő színeket használni, mint például a feketét, fehéret. Ettől olyan feltűnő. A modernségét az egyszínű háttér szögletes vagy gömbölyű formák adják. A fém színek és az ódon falak egyaránt a stílust képviselik.

http://something-pretty.net/tag/dessert-table/

Gyertyás dekoráció

A romantikához elengedhetetlenek a gyertyák. Az esti esküvők megadják az alaphangulatát a beszélgetéseknek, táncoknak és az étkezéseknek. Az ilyen dekorációnál két fajta lehetőség van. Ha elegánsan akarunk dekorálni használjunk egyforma gyertyákat és gyertyatartókat, ha pedig a könnyed eleganciát választjuk bátran válasszunk eltérő méretű és formájú gyertyákat. Ezzel nagyon hangulatossá tehetjük az asztalokat.

http://myweddecorations.blogspot.hu/2011/05/diy-wedding-candle-centerpieces.html

Álló fogadás

Abban az esetben ha állófogadás következik a szartartások után érdemes valami nagyon feltűnő, mégis ízléses dekorációval előállni. Ilyen például a rojtos abrosz. Melyet elég ha egy gyertyatartóval díszítünk a közepén. A vendégek az általuk kiválasztott italokkal és aprósüteményekkel bármelyik asztalnál elfoglalhatják helyüket. Így garantálva van a könnyed légkör és a kellemes együttlét.

http://dawnephoto.com/blog/wedding-trend-watch-elegant-white-weddings/white-ruffled-petal-linens/

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!