50 születésnapra

Az 50 év már fél évszázad. Rengeteg élettapasztalat, pár ősz hajszál, de még töretlen életkedv jellemzi az ebbe a korba lépő embereket. Vidámítsuk meg , tegyük színessé és emlékezetessé az ünnepelt számára ezt a nevezetes napot.

Tartsunk retropartyt

Korabeli ruhákkal és zenével megidézhetjük azt a kort, amibe az ünnepelt született, vagy amikor fiatal volt, így az ünneplő rokonok és barátok is visszautazhatnak a számukra oly kedves korszakba.

retro party 50. szülinapra

50 db ajándék

Keressünk olyan apró használati tárgyakat , amelyek jellemzőek az ünnepeltre és csomagoljunk be ezekből ötven darabot kreatív módon. Ez lehet 50 darab golyóstoll,  radír, festőecset, injekciós tű, rúzs, csokoládé, vagy zokni. Tükröződhet az ajándékban akár a munkája, akár a hobbija.

Keressünk olyan tárgyakat, amelyek szintén ötven évesek. Ez lehet könyv, pénzérme, újság.

Az ötvenes szám bűvöletében maradva, szerezzünk ilyen idős bort, vagy pezsgőt, de vehetünk 50 méter vitorlakötelet is. 

ceruzák 50 szülinapra

Irodalom

A barátok összeállhatnak egy alkotóközösségként és írhatnak egy több versszakos ódát, himnuszt, vagy szatírikus verset az ünnepelt érdemeiről és jelleméről. Ünnepi módon előadva, igazán eredeti ajándék. A mű bekeretezett példánya utána a falra is kerülhet.

vers költemény 50 szülinapra

 

Fotó: Tony Roberts CC license

Sörtorta

Ötven doboz sörből remek, többemeletes tortát készíthetünk. Építsünk egy gúlát a sörösdobozokból, és minden emeletet tekerjünk körbe DANGER feliratú ragasztószalaggal. Az átadás némileg nehézkes, de két izmos segítő biztosan megbirkózik vele.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!