Kertészkedni szeretőknek szülinapra

Kertész legyen ki boldogságra vágyik, tartja a régi mondás. Valóban a kert örömforrás, az önkifejezés lehetősége, hasznos és egyben megnyugtató időtöltés.
Kertészkedni szerető barátainkat remek ajándékokkal lephetjük meg, Álljon itt pár ötlet ezekből.Ha a szülinapos szeret kertészkedni, nem feltétlenül kell egy jobb kerti kesztyűt vagy kis ásót venni ajándékba (bár az sem rossz ötlet, de tuti van neki)! Nyugodtan meglepheted egy házi készítésű patchwork kerti naplóval, kerti paddal, vagy a kertészkedést utáni kéztisztítást segítő szettel.

 1. Kertészkedés után - természetes alapanyagokból készült testápoló szerek >>

kerti ajándékcsomag természetes kozmetikumok

A csomagban található természetes kozmetikumok bőrbarát összetétele és kellemes illata (citromfű olaj, menta, citrom olaj) garantálja a sikert. Minden természettudatos nő örülne egy ilyen csomagnak, hát még azok, akik emellett kertészkedni is szeretnek.

2. Steppelt madárkás patchwork füzetborító >>

kerti füzetborító

Ebbe a füzetbe öröm feljegyezni a kerttel kapcsolatos eseményeket, vetési terveket, bevált permetszereket és zöldség fajtákat. Nagy előnye, hogy ha betelik a füzet, nem kell búcsút mondani a füzetborítónak, hiszen átrakható a következő füzetre is, ezzel éveken át tartó kedves baráttá válik az ajándék.

Ha a termék már elkelt volna, nézz körül a művész további termékei között itt >>

 

FÜGGŐKERT SZÜLINAPOS KERTÉSZKEDŐKNEK

függőkert

Szukkulens növényekből, mint például a kövirózsa, különleges ajándékot készíthetünk kertjét szerető ismerősünknek. Egyedi, kevés gondozást igénylő kompozíció.
http://makelyhome.com/diy-faux-succulent-hanging-garden/

 

CSOBOGÓ LOCSOLÓKANNÁKBÓL ÉPÍTVE

csobogó kert kannából

Egyedi ajándék ez a galvanizált kannákból és vödörből összeállított csobogó. A víz hangja felfrissülést ígér, nyugalommal tölt el. Vidéki kertek ideális díszítőeleme.
http://dawnmarie100.blogspot.hu/search/label/Tutorials

 

BOGÁRSZÁLLÓ AZ ÜNNEPELT KERTJÉBE

bogár házikó

A katicabogarak, méhek, pillangók kedves és egyben hasznos lakói a kerteknek. Készítsünk számukra egy természetbarát lakhelyet, így biztosíthatjuk állandó jelenlétüket a kertben.
http://gardentherapy.ca/build-a-bug-hotel/


MADÁRHÁZAK SAJÁT KEZŰLEG SZÜLETÉSNAPRA

madárházak egyedi

Ki ne szeretné naphosszat hallgatni a trillázó madarak énekét. Sokat tehetünk azért, hogy madárbarát legyen egy kert, mint például megfelelő növények ültetésével és madárházak felállításával. Egy régi létra segítségével akár madárszállót is készíthetünk.
http://www.craftionary.net/2013/02/make-birdhouses-garden.html


KÖTÉNY SZÜLETÉSNAPOS KERTÉSZEKNEK

kötény ajándékba

Bármihez fogunk hozzá a kertben, rengeteg dologra van szükségünk. Kesztyű, metszőolló, vetőmagos zacskók, kötözőzsinór. Praktikus segítség egy kertészkötény, amelyben egyszerre áll a kertész rendelkezésére mindaz, amire éppen szüksége van.
http://www.craftaholicsanonymous.net/fresh-spring-gardening-apron-pattern

 

AJÁNDÉK KERTI LÁMPÁK NYÁRI PARTIKHOZ

kerti lámpák konzervdobozból

Születésnap a kertben? Hangulatos ajándék a zöld és kék színben pompázó kerti lámpás. Elengedhetetlen kelléke a munka utáni pihenésnek és baráti összejöveteleknek, vacsoráknak.
http://growcreative.blogspot.co.uk/2012/07/tin-can-lanterns-tutorial.html

ŐSZI TÉLI AJÁNDÉKOK KERTÉSZKEDNI SZERETŐKNEK

Télen a kert pihen, de van, aki akkor tartja a születésnapját.Vásároljunk számára rengeteg virághagymát és csomagoljuk be egy feltűnő színű organzába, majd díszítsük nagy masnival. Beültethetjük egy nagy cserépbe is a hagymákat, akkor cseréppel együtt csomagoljuk és adjuk át.


VIRÁGMAGOK RENDSZEREZÉSE SAJÁT KEZŰLEG

Barna papírzacskók, filctollak és egy fadoboz segítségével készíthetünk egy olyan rendszerezőt, amelyben az ünnepelt összegyűjtheti a virág és zöldségmagjait. Jövöre elvetve újból gyönyörködhet szépségükben. A doboz díszítéséhez használjunk dekupage technikát.


ÜNNEPI KERTÉSZKESZTYŰ

kerti kesztyű
Nélkülözhetetlen ruhadarab a kertben a kesztyű. Méltó ajándék az ünnepelt számára ez a kék virágos darab. Királynőnek fogja érezni benne magát. Hosszú szára megóvja az alkart is a faágak horzsolásától.
Ünnepi kesztyű  >>


KERÁMIA MADÁRITATÓ SZÜLETÉSNAPOSOKNAK

kerámia itatótál madaraknak

Mesés színfoltja lehet az ünnepelt kertjének ez a víz kék madáritató, amely valamelyik fa ágán hintázik. Biztonságos magasságba téve, nem engedi, hogy a kutya, vagy a macska ivás közben megzavarja a madarakat.
http://www.meska.hu/ProductView/index/702991

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!