Ajándékok 18. szülinapra

A 18. születésnap a legkülönlegesebb évforduló. Meglepetésparti dukál minden felnőtté érő fiatalnak. Beszéljünk össze az ünnepelt barátaival és találjunk ki valami különlegeset.Az alábbiakban vidám, könnyen elkészíthető ajándékokat mutatunk be sablonokkal és részletes leírásokkal.

1. Angry birds kidobós játék - könnyen elkészíthető ajándék

Minél több üres fém konzervdobozt gyűjtsünk össze, majd fessük be mérges disznónak.A labdát is elkészíthetjük magunk, de a kisebb testvértől is elkérhetjük. Feltétlenül hagyjuk nyerni a születésnapost!

könnyű játék

http://homemadebeautiesbyheidi.blogspot.hu/2011/10/day-2-of-bird-day-week-angry-birds-can.html

2.Csak vészhelyzet esetén betörni-vidám ajándék egy vidám napra

Egy megfelelő méretű képkeretbe helyezzünk el különféle címletű papírpénzeket. Írjuk rá, hogy feltörni csak vészhelyzet esetén. Applikálhatunk rá egy mini kalapácsot is.

http://poppyjuice-poppy.blogspot.hu/2013/05/clever-graduation-gift-ideas.html

3. Kulcstartó az új otthonba-kreatív megoldás

Sok fiatal az érett kor elérése után egyetemre megy egy másik városba. Az új otthon elengedhetetlen kelléke lesz ez az egyszerűen elkészíthető fali kulcstartó.

http://kojo-designs.com/2010/11/gifts-for-guys-guest-tutorial-license-plate-key-hanger-by-lemontree-creations/

4. Kártyatartó tárca lányoknak

Törzsvásárlói kártyák, bankkártyák, könyvtári belépőkártyák, pontgyűjtő kártyák rendezett tárolására alkalmas ez a kreatív tárca. Könnyen elkészíthető az alábbi minta alapján.

 http://kojo-designs.com/2010/11/gifts-for-guys-guest-tutorial-license-plate-key-hanger-by-lemontree-creations/

5. Szépségcikkek befőttesüvegben-gyorsan elkészíthető ajándék

Egy szép befőttesüveg és pár körömlakk, pirosító, szemceruza és társai segítségével egyedi ajándékot állíthatunk össze az ünnepelt számára. Íme egy ötlet!

http://tidbitsandtwine.com/diy-mason-jar-manicure-set-lantern/

6.Babzsák a tabletnek

Mivel a tablet napjaink szerves részévé vált és legfőképpen az ölünkbe fektetve használjuk, a még nagyobb kényelem elérése érdekében varrjunk hozzá egy mini babzsákot

http://jembellish.blogspot.hu/2013/01/tablet-bean-bag-tutorial_17.html

7. Emlékdoboz

Az emberi élet 18 éve alatt rengeteg alkotás születik. Egy szép doboz segítségével összegyűjtve átadhatjuk az óvodás rajzokat, az első fogalmazást, okleveleket, bizonyítványokat, kedves fényképeket. Megható és egyben vidám ajándék lesz.

http://www.gluesticksblog.com/2011/06/another-remember-when-birthday-gift.html

8.Illatos zoknicsokor-kreatív ajándék fiúknak

A fiúk érthetetlen módon fogyasztják a zoknikat. E folyamatosan fennálló hiány oldhatjuk meg az alább bemutatott vidám módon. A zoknivirágok közepébe tűzhetünk némi zsebpénzt is.A zoknikkal együtt ez is gyakori fogyóeszköz.

http://www.howdoesshe.com/how-to-make-a-sock-bouquet

9.Babzsákfotel- a kényelmes lustuláshoz

A szoba legfontosabb bútorává fog válni ez a babzsákfotel, amit az alábbi leírás alapján saját kezűleg is könnyedén elkészíthetünk.

http://hopestudios.blogspot.hu/2011/03/bean-bag-chair-slipcovers.htm

10.Szörnymufffin

Nagy sikerre számíthat, aki ilyen ajándékkal állít be egy születésnapi partira. Igaz rövid életű, de talán az evés közben készült fényképek segítenek a maradandóságban.

http://www.curlygirlkitchen.com/2013/01/a-cookie-monster-cake-and-tutorial-for.html

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!