12 Névnapi ajándék ötlet

Ma már nem csak a Józsefek, Máriák, Lászlók, Juditok ünnepelhetik meg a névnapjukat, akár egy évben többször is, hanem a Herták, Herminák, Petronellák, Árminok és Milánok is. Míg a születésnapot elsősorban családi körben ünneplik, a névnap mindenki számára ismert, így munkahelyek, iskolák kedvelt ünnepévé vált.

lufik névnapra

Humoros ajándékok

1. Vidám ajándékot készíthetünk üres, műanyag doboz segítségével. Töltsük meg feltűnő színű cukorkával és feliratozzuk. A címkét számítógéppel szerkesszük, majd kinyomtatva ragasszuk a dobozra. A felirat legyen jellemző a megajándékozni kívánt személyre. Néhány példa:

KÉSÉS ELLENI PIRULA  Javasolt napi adag 3X2 szem indulás előtt. Mellékhatások tekintetében kérdezze meg felettesét, vagy munkatársait.

HORGÁSSZ SZERENCSE KAPSZULA Javasolt napi adag 2x1

kapszula

Óriás nyakkendő

2. Varrjunk óriás nyakkendőt, applikáljunk rá névnapi köszöntőt. Egész nap viselheti az ünnepelt és bezsebelheti a jókívánságokat, ajándékokat.

Használati tárgyak

3. Irodában, rendelőben, iskolában mindig kell egy pohár, vagy egy bögre, amelyből ihatunk, továbblendítve ezáltal a napot. Tegyük egyedivé az ivóalkalmatosságot tréfás felirattal, rajzzal. Az elkészítéséhez használjunk üvegfestéket.

4. Készítsünk filcanyagból pohárfogót. Hasonlít egy díszes övhöz, csak ez nem a ruhatár kiegészítője, hanem a fülnélküli, forró pohár tartásában segít.

5. Vásároljunk egy olyan thermo bögrét, amelynek cserélhető a külső műanyag burka alatti dekoráció és engedjük szabadon a kreativitásunkat.

6. Számítógéppel dolgozó kollégáknak készíttessünk egyedi fotóval ellátott egérpadot, egeret.

7. Ha készítettünk saját bort, vagy pálinkát, dedikáljuk és írjunk rá ajánlást az ünnepelt számára.

8. Horgoljunk különböző színű 10x10 cm-es négyzeteket. A poháralátétek otthonossá teszik a munkahelyet.

9. Készítsünk filcanyagból, szalagból és gombokból malom társasjátékot. Szünetben, pihenőidőben kikapcsolódást biztosító időtöltés. Az ünnepeltet feltétlenül hagyjuk nyerni.

eger

Élmények

10. Osztálytársak készítsenek az ünnepeltnek beváltható kuponokat, amelyben felajánlanak apró kedvességet az ünnepeltnek: egész nap viszik a táskáját, megírnak helyette egy matekleckét.

11. Csapatépítő program is lehet egy a kollégák, vagy az osztálytársak által megszervezett paintball. A programról készített fényképek díszíthetik az osztályterem, vagy iroda falát.

paintball ajándékba

Ékszer

12. Egyszerű műanyag karkötőalapot egyenletesen tekerjünk körbe dekoratív anyagcsíkokkal. Ragasztóval rögzítsük a végeket.

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!