Évfordulóra ajándék ötletek

Az alábbiakban sok-sok egyedi ötletet gyűjtöttünk össze évfordulókra. A fiatal házasoknál évforduló az első hét, vagy hónap, kisbabáknál az első év, de igazi évfordulót a 10, 20, 30…… év eltelte után ünnepelhetünk. A valahol, vagy valakivel eltöltött hosszú évek mögött komoly idő, pénz, munka befektetése áll, ezért ünnepeljünk mindig különleges módon.

 

A napok gyorsan szaladnak, egyik hétköznap követi a másikat. A nagy rohanásban fontos megállni egy-egy nevezetes napon és emlékezni, újratervezni, élvezni az elért eredményeket és az ünnepi pillanatokat. 

1. Feltétlenül szervezzünk meglepetés bulit, nagyobb az öröm, ha sok a vendég.

szülinap

Fotó: Markus Spiering cc license

2. Rajzoljuk, vagy rajzoltassuk meg az ünnepelt egy fényképéről karikatúrát.

karikatúra

3. Készítsünk dvd lemezt, ahol a születéskori képektől az aktuális napig, időrendi sorrendben haladva  töltjük fel a képeket, esetleg az ünnepelt által kedvelt aláfestő zenével színesítve. Megható és egyben humorral fűszerezett alkotást hozhatunk létre, amit a vendégek is szívesen megnéznek.

dvd

4. Fiatalos évfordulókra mindenképp humoros ajándékokkal készüljünk. 30., 40., születésnapra szerezzünk olyan közúti közlekedési táblát, amelyen az évforduló száma áll.

30 tábla szülinapra

Foto: Victor Bayon cc license

5. Az ünnepelt által űzött, vagy kedvelt tevékenységhez vegyünk az évforduló számával azonos mennyiségű apró tárgyat. Például 30 teniszlabda, vagy pingpong labda, fogkefe, virághagyma, kiskanál, teafilter, vagy cipőfűző.

tenisz labda 30 évforduló ajándék ötlet

6. Készíttessünk  érmet az évforduló számával és a hátuljára kerüljön felirat, az elért eredmények, vagy az eltöltött idő miatti gratulációval.

érem

7. Készíthetünk díszes oklevelet, vagy diplomát amelyben az elért eredményeit méltatjuk. Antikoljuk, csavarjuk fel és lássuk el zsinórral, majd pecséttel. Készülhet ebből bekeretezett kép is.

oklevél

8. Gyűjtsünk a antikvitásokban a születés, házasságkötés, diplomázás évében kiadott tárgyakat, mint könyv, pénzérme, újság, bor, lemez, képeslap, divatlap. Fontos, hogy rajta legyen az évszám. Vidám hangulatú csomagot állíthatunk ezekből össze. 

újság

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!