50 házassági évfordulóra

A fél évszázadot együtt megélt házasság nagy tiszteletet és elismerést vált ki a család és az ismerősök körében. Ünnepeljük meg tehát méltó módon azt a nem mindennapi művet, amit két ember hozott létre egymást szeretve és közösen munkálkodva.

 50 házassági évfordulóra 

Fotó: mRio cc license

AJÁNDÉK FÉNYKÉPEKKEL

Kedvelt ötlet az esküvőkön a fiatal párról készült dvd, amely nyomon követi a menyasszony és a vőlegény életét a  születésüktől a megismerkedésükig, vidám fényképek segítségével.

Ugyanezt elkészíthetjük zenei aláfestéssel együtt, az ünnepelt házaspárról is a születésüktől az ünnep napjáig. 

HÁZASSÁGI ESKÜ MEGÚJÍTÁSA

Rendezzünk számukra egy elegáns bált, ahol a jelenlevők előtt a házassági esküjüket is megújíthatják és ünnepi környezetben megemlékezhetnek az eltelt ötven évről.

Gondoskodjunk élő zenéről.

50 éves házassági évforduló ajándék ötletek

Foto: Bernard Polet cc license

FESTMÉNY

Készíttessünk festményt a házaspár egy jól sikerült fényképéről. Méltó dísze lesz a lakásuknak és egyben emlék a szerető családtól, vagy a barátoktól.

festmány 50 házassági évfordulóra

ELŐADÁSOK

Gyermekek, unokák, menyek, sógorok, iskola társak álljanak össze egy alkalmi kórus erejéig és tanuljanak be az ünnepeltek számára kedves dalokat.

Ha van muzsikálni tudó a családban, a zenei kísérettel előadott művekkel nagy örömet szerezhetünk az ünnepelteknek.

Bátran írjunk verset, vagy prózát, amelyben kapjon helyet az emelkedett meghittség, de a vidám pillanatok felemlegetése is.  

AKKOR ÉS MOST

Vegyünk egy régi esküvői fényképet és egy mostani képet a házaspárról, és kereteztessük egy képpé a kettőt!

A digitális képkeret is kedves ajándék. Töltsünk rá régi és új képeket egyaránt, amelyek majd felváltva jelennek meg a képernyőn.   

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!