Esküvői ajándék

 

Minden esküvő egy új, közös élet kezdete. Ennek örömére ajándékokkal szoktunk kedveskedni az ifjú párnak. Az ajándékok függenek attól, mennyire ismerjük a menyasszony és vőlegény ízlését, illetve attól, hogy mikre lenne szükségük még a háztartásban, otthoni berendezésekben.

Apró hasznos ajándékok

Vannak, akik az apró, hasznos dolgok mellett döntenek. Ők óriási választékból válogathatnak, mint például lábosok, gyönyörű tálcák, süteményes tálak, képkeretek, receptes könyvek, finom borok. Ezek kis dolgok, de mindannyian tudjuk, hogy nélkülözhetetlenek a kényelmes otthonban. Azért vásárlás előtt, jó ha körülszimatoljuk a leendő háziasszony ízlését, nehogy mellé lőjünk!

esküvői ajándék

Nagyobb ajándékok - ajándéklistával!

Ha nagyobb ajándékot szándékozunk adni az esküvő alkalmából érdemes az örömszülőket, legjobb barátokat megkérdezni mi az, amivel nagy meglepetést szerezhetünk. Sok esküvőn divatba jött már hazánkban is az ajándéklista. Ezek olyan listák, amelyekben felsorolják segítség képen a házasulandók, mikre lenne szükségük. A vendégek számára így könnyebb az ajándékokat megválogatni. Sok olyan lakberendező áruház van, ahol ilyen listákat az árukészletből lehet összeállítani. Itt általában kedvezményekkel is szolgálnak.

Ha valaki valamelyik tárgyat már megvette azt törlik a listából így, ugyanazt a berendezési kelléket már nem veszi meg senki és nem kap a házaspár két egyforma ajándékot. Ilyen pl. az Esküvő varázsló szolgáltatása is.

Esküvői vendékönyv - emlékkönyv-fotóalbum

Esküvői vendégkönyv, emlékkönyv, fotóalbum... Megveheted itt >> vagy készítsd el a könyvkötős tutorialunk alapján >>

Adhatunk pénzt is

Ne gondoljuk, hogy ha pénzt ajándékozunk, az arra utalhat, hogy nincs kreativitásunk. Ha nincs időnk és ötletünk a vásárláshoz akkor se felejtkezzünk meg arról, hogy a fiatal házasok biztosan nagyon fognak neki örülni. Viszont a csomagolásánál próbáljunk meg minél kreatívabb ötletekkel előállni.

Például madártollas borítékba tegyük az összeget és írjuk rá: Fészekrakásotok alkalmából. Ne feledjük, a lehetőségek határtalanok…

esküvői pénz doboz

Ha ilyen pénzes "perselyt" adsz, azonnal használatba is vehetik már az esküvő alkalmával :) Megvásárolható az ETSY-n >>

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!